IV-2 razred gimnazije "Veljko Petrović" - 2007/2008

Dragana Pataji

Zovem se Dragana... Evo konačno završavam ovu poslednju godinu u gimnaziji ako me profesorica Rajević ne zadrži još malo... Treniram odbojku i planiram da upišem DIF u Novom Sadu... Na ovom času sedim sa Sofijom ali je njena biografija obrisana tako da ću vas upoznati sa Kikom koja sedi iza mene. Evo ovako... Zove se Kristina, bar tako kažu. Eto dogurala je i do ovog četvrtog razreda. Neće vas smarati o tome s kim živi, kako se hrani, ko joj je idol i te gluposti... u stvari i nema ga. Možda će jedino spomenuti njenu seku Anđelu, ona je vredna toga, jer nju voli najviše na svetu.

Njena životna želja je da se konstruiše Perpetum mobile treće vrste. Tada će se vratiti u Apejron i doživeti kosmičko zadovojlstvo. Vanja, Tijana, Lex i Vlada će utilitarnim uverenjima kroz vrenje zumbula pomoći ostvarenju njene životne želje. Kao što je i Lajbnic rekao kroz Sokratovu teoriju o postanku sveta 1514 je broj koji će spasiti čovečanstvo od pterodaktila.

A ono što nikako ne sme izostaviti jesu mudre izreke jedne stoičarke, zvane Patajka, tj. JA koja je naučila da svoj cilj neće ostvariti pričanjem crnjaka, jer će time naljutiti višu silu. A to ne želi, jer treba upisati fakultet Jana Nepomuka u Pragu. (u suprotnom će skočiti sa Karlovog mosta).

Mogla bi još da vam pišem o sebi ali dosta je ovo... Pozzz od mene i Sofije. Kiss

Svako ilegalno umnožavanje i kopiranje ovog teksta je strogo zabranjeno. Autor zadržava svoja autorska prava. Hvala

Valid XHTML 1.0 Strict! | Site map | Kontakt | © 2007..2015 prof. Duško Obradović sa učenicima Gimnazije