IV-2 razred gimnazije "Veljko Petrović" - 2008/2009

Ivana Kalajdžić

Zovem se kako gore piše. Živim u naaaaaaaaaaaaaaaajdivnijem mestu na svetu, rajskoj dolini-Čonoplji. Ja prosto obožavam Čonoplju! A I ko je ne bi voleo kad ima toliko toga da ponudi, od centra sa desetak klupa I nezaobilaznih Kineza do dve "diskoteke" zbog kojih mi je trajno oštećen sluh! Ali, neću da kukam.

Pošto znam da ima vas koji očigledno volite da trošite svoje vreme na sajtu Gimnazije, kao da nije dovoljno što veći deo svog dragocenog vremena trošite upravo u njoj umesto da ga iskoristite da, recimo, zaustavite glad u svetu, ja ću da napišem par reči o meni, Ivani iliti Ivanchici, Ivki, Ići, Ichi, (i moje omiljeno) Ilonki.

Rođena sam 15.07.1990., horoskopski znak-rak. Konačno sam IV razred, mada, moram priznati, brzo je prošlo. Nemojte me pogrešno shvatiti, volim ja Gimnaziju ali ne volim mesto iz kog moram putovati da bih došla do nje. No, da skratim: volim da jedem, pijem, spavam, igram odbojku, gledam fudbal, slušam muziku, zjakam sa društvom, šetam Negru (moju lepu kucu:), itd. Ne volim: Grand, Big Brother, Čonoplju, s vremena na vreme i Denisu(onu plavušu, inače moju najbolju drugaricu već puuuuuuuuuuuuuuuno godina) i tako.

Upisaću zaštitu životne sredine u Novom Sadu, ako koga zanima.

IV разред 2008/2009.

Архива

Матуранти гимназије, генерације:

Valid XHTML 1.0 Strict! | Site map | Kontakt | © 2007..2015 prof. Duško Obradović sa učenicima Gimnazije